Üdvözöljük a
Szofiszalon.hu

weboldalán

Slider

Ezt a Honlapot azért hoztuk létre, hogy a

Szofi Esküvői Ruhaszalon látogatóinak

érdekes információkkal szolgáljunk az esküvővel kapcsolatos témákörökből.

1. Bejegyzés

Ruhaszalonok Kínálata

Ma Magyarországon a legtöbb nagyvárosban találhatsz esküvői ruhaszalont.

Budapesten legalább két tucatot találsz a Teréz körút Nyugati Pályaudvar és Oktogon közötti szakaszán.

A hazai ruhaszalonok kínálata rendkívül sokrétű. Vannak, amelyek neves külföldi dizájnerek egyedi ruháit kínálják igencsak borsos áron. Egy-egy ilyen ruha akár több millió forintba is kerülhet.

 

Más szalonok igyekeznek trendi ruhákat beszerezni. Sajnos több neves európai cég ma már Kínában gyártatja ruháinak nagy részét. Ezt tapasztaltuk a legutóbbi 2019 évi düsseldorfi Esküvői Ruha kiállításon is. Az ilyen ruhák eladási ára a hazai szalonokban háromszázezer forint körül mozog.

 

Magyarországon a jövendő arák közül csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ennyit fizessenek a menyasszonyi ruháért.

Százezer forint alatti áron valószínű nem találsz új kollekciós ruhát.

A Szofi Menyasszonyi Ruhaszalon

igyekszik befutott, de nem túl neves európai gyártótól beszerezni az alapvetően jó minőségű új kollekciós ruhákat, amelyeket száz- kétszázezer forint árulunk.

 

Az elegáns Kaya Nova menyasszonyi ruhák

üde színfoltjai a 2020-as kínálatunknak.

Azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik nem az olcsó, kommersz, hanem még elérhető árú elegáns modern, ugyanakkor egyedi, esküvői ruhát szeretnének bérelni vagy vásárolni a Nagy napra.

Bérlés: 120 000- 160 000 Ft Eladás: 160 000 – 200 000 Ft

Ha érdekelnek a részletek, kattints a következő képre!!!

IMG_3171

2. Bejegyzés

Hagyományos vagy különleges ?

Nálunk legtöbb ifjú pár hagyományos esküvői szertartást szeretne. Sok menyasszony lehetőleg hófehér ruhát viselne a nagy napon. Vannak, akik ekrű, púder, vagy pezsgő színű ruhát választanának. A vőlegény pedig legyen elegáns öltönyben. Az sem árt, ha van egy-két, vagy akár több koszorús lány. Ázsiában és Afrikában gyakori, hogy tradicionális esküvői ruhákban jelennek meg a násznép előtt. Magyarországon ez a menyecske ruháknál köszön vissza.

Egyre többen azonban valamilyen különlegest szeretnének. Mostanában divatba jött a halvány színes betétű kelme, de ma már nem ritka a színesen világító, led fényt árasztó ruha sem. A vezető dizájnerek sem riadnak vissza valamilyen extrém ruhától.

 

A Szofi Esküvői Ruhaszalonban többszáz hagyományos menyasszonyi ruha közül választhatsz.

Ha érdekel, kattints a következő képre!

Szofi Esküvői Ruhaszalon

IMG_3048

3. Bejegyzés

Különleges esküvői helyszínek

A legtöbb ifjú pár hagyományos esküvői helyszíni és ceremóniát választ. Isten előtt, templomban, vagy polgári helyszínen vallanak örök hűséget egymásnak. Általában ezt követi az ízlés, és a pénztárca függvényében a szűkkörű, vagy akár többszáz fős esküvői vacsora.

Manapság azonban egyre többen szeretnék valamilyen különleges helyszínen megtartani az esküvőt. Az, hogy a tengerparton, vagy valamilyen egzotikus helyen már nem számít igazán különlegesnek.

Vannak, akik valamilyen extrém helyszínt vagy módot választanak, valamelyik hegycsúcson, szédítő szakadékon ívelő hídon, vagy akár a tenger mélyén. Ma már vannak ilyen esküvői helyszínekre szakosodó utazási irodák.

Víz alatti esküvő

Hogy zajlik például egy víz alatti esküvői ceremónia? Két alap változat létezik. Az egyik valamelyik városi akváriumban. A másik valamelyik, búvárkodásra alkalmas tengerben.

Mindkét esetben tapasztalt búvárok segítenek. Az ifjú pár hagyományos esküvői ruhában merül. A ruhákat, akár a helyszínen is kölcsönözhetik. A háttérben általában jól látható táblán a menyasszony és a vőlegény neve. Mindketten kapnak egy „igen” feliratú táblácskát, amit a szintén táblára írt kérdésekre fel kell mutatniuk.

Gondolom, ha már ebbe valaki belevág, annak nincs szüksége a „nem” feliratra. Az ügyesebbek megpróbálkozhatnak akár egy csókkal, de ezt azért nem sokan vállalják be.

Mondj Igent a csúcson!

Ma már elérhető, hogy az esküvőt valamelyik magas hegyen rendezzék meg. Persze az Everesztre nem akárki mehet fel, de gyönyörű fotókat készíthetnek, akár fotóshoppal.

 Ha érdekel, kattints a következő képre!!

7216.750x499.1420641981

4. Bejegyzés

Híres emberek esküvői ruhái

Sokan szeretnek ránézni egy igazán híres pár, vagy akár csak valamelyik celeb esküvői fotójára. Sokszor ezek mintaként szolgálnak, még akkor is, ha a fotók évtizedekkel ezelőtt készültek. Hiába, a divat már csak ilyen. Nem sok igazán új van a nap alatt, gyakran csak a felújított múlt köszön vissza.

A következő klippben híres párok esküvői fotóit közöljük. Ez még azoknak is érdekes lehet, akik nosztalgiával gondolnak saját esküvőjükre.

Ha érdekel. kattints a következő képre!!

Melani Trump menyasszonyi ruhája

Melania Trunp

5. Bejegyzés

Meghökkentő, bizarr tetszik?

Ha valakinek van humorérzéke, akkor bármely helyzetben vidám atmoszférát tud teremteni. Ez alól az esküvői ceremónia sem kivétel. A közösségi média kiterjedésével azonban egyre többen vannak, akik valamilyen meghökkentő fotóval kívánják emlékezetessé tenni a nagy napot. Még akkor is, ha ezt később megbánják.

A következő klipben ezekből mutatunk be néhányat.

Extrém esküvői helyzetek

Lovagias esküvő

6. Bejegyzés

Esküvői kiállítás a szentendrei Skanzen múzeumban

2019.október 19-20

 

 

Ritka szép, napos idő volt a két napos esküvői kiállítás alatt. A Szofi Esküvő Ruha Szalon több, mint ötven gyönyörű menyasszonyi ruhával a kiállítás meghatározó részvevője volt.

A szalon most mutatta be 2020 évi új ruha kollekcióját. Bizony sok munkája volt a nyolc manökennek, hiszen többször is, más-más ruhában vonultak végig a kifutón.

 

A bemutató felszabadult, családias légkörben zajlott, amiből, a kis Szofi, a szalon névadója sem maradhatott ki.

 

Beáta, a Szofi Szalon vezetője ügyelt arra, hogy ne csak nádszál derekú modelleket öltöztessen be.

A mostani bemutató fontos üzenete az, hogy a teltebb idomú hölgyek is találhatnak az egyéniségükhöz illő menyasszonyi ruhát, amiben ők is magabiztosak lesznek majd a Nagy Napon. Íme egy példa erre a következő fotó.

 

 

 

A gyönyörű helyszín és a csodálatos napsütésben pompázó őszi színek egyértelműen arra késztettek, hogy rengeteg fotót készítsünk.

Ez annyira sikerült, hogy a végén majd kétezerszer kattintottuk el a fotó masinánkat. A bőség zavara miatt még sok időt kell arra fordítani, hogy kiválasszuk a legfrappánsabb képeket.

Lesznek mókás, romantikus vagy, autentikus, vidéki hangulatú fotóink is. Emellett a modell hölgyek, de a családok és barátok részére is készültek olyan képek, amik könnyen helyet kaphatnak valamelyik albumban.

Az elmúlt héten sikerült a fotókat tematikusan csoportosítani. Ezekből több klippet is készítettünk.

Ezeket feltettük a Youtube-ra. Ha valamelyik érdekel, nincs más teendőd, csak indítsd el a lejátszást!

Sajnos időközben dörgedelemes e-mailt kaptunk a szentendrei Skanzen marketingesétől, hogy nem engedélyezik a Skanzenben készült felvételek megjelenítését.

Kiderült ugyanis, hogy a Skanzen területén rendezett esküvői kiállításon való részvétel nem jogosít fel a Skanzenben történő fotózásra. Pedig a kiállításon éppen azért vettünk részt több  manökennel is, hogy a gyönyörű őszi tájkörnyezetében fotózzuk le a Szofi Esküvői Ruhaszalon 2020 menyasszonyi ruha kollekcióját.

Mindezt persze csak utólag tudtuk meg.

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy valóban joguk van letiltani a fotózást, vagy a Skanzen szó kizárólagos használatára. De az okos enged alapon levetettük a vitatott klippeket, és újraszerkesztettük azokat, úgy, hogy azokon már nem látszanak a Skanzen épületei.

Véleményem szerint ezzel mindenki vesztett, mert a Skanzen is felhasználhatta volna ezeket saját marketing céljaira is.

Remélem azért az újraszerkesztett klippjeink így is tetszeni fognak a jövőbeni aráknak, és többek lesznek “Szofis Menyasszonyok”.

Varázslatos őszi színek, tündöklő menyasszonyi ruhák

Gyönyörű menyasszonyi ruhák 2020-ra

Szofi Szalon Gyönyörű ruhák moletteknek 1

Gyönyörű ruhák moletteknek 2

7. Bejegyzés

2019. november. 1

2020 esküvőiruha-trendjei

A teljes cikket itt találod: https://femina.hu/szepseg/eskuvoi-ruha-divat-2020/

Jövőre újra hódítanak a hatalmas tüllszoknyák, a habos-babos kreációk, számos ’70-es, ’80-as éveket idéző trend is visszatér, sőt a viktoriánus kor ruhái is újra kedvencek lesznek. Persze, a hagyományos fazonok megmaradnak az üzletekben, ám az biztos, hogy 2020 legdivatosabb menyasszonyi ruhái azoknak kedveznek, akik szeretik a feltűnőbb, különlegesebb, mégis nőies hatást.

A Szofi Esküvői Ruhaszalonban megéreztük ezt a trendet.

Ha érdekelnek az új, 2020. éves ruháink, nincs más dolgod,

csak kattints a szöveg melleti képre !!!

 

Szofi Esküvői Ruhaszalon 2020 modellek

IMG_6169 (3) másolata

8. Bejegyzés

2019.november 18.

Kell a hely az új 2020-as menyasszonyi ruháknak. Ezért a korábbi ruháinkat a készlet erejéig ,rendkívül kedvező áron vásárolhatod meg-

 

Black Friday Akció

Folyamatosan 2019. november 29. 20. óráig

Az Akció helye Szofi Esküvői Ruhaszalon

Budapest Teréz körút 29. 2. em. 20.

tel: 06 70 6733663

Ingyenes próba, nem kell bejelentkezni!

További részletekért kattints a következő fotóra!

 

Black Friday akció

Szofi-Esküvői-ruhaszalon-Budapest-3-150x150